Menu Close

Pachet complet Rață de Teișori

200 RON / Buc 1300gr

Pachetul complet Rață de Teisori conține o rață crescuta la sol cu cereale și verdețuri în ferma proprie(Teisori, Giurgiu), pregătită traditional, special ca dumneavoastră sa beneficiați de un produs proaspăt, necongelat, fără adaus de conservanți artificiali, fără E-uri, fără potențiatori de gust, practic singurii conservatori folosiți sunt : sare, fum, și grasime de rață.

Pachetul conține: Piept de rață afumat – 2 Buc Pulpe de rață afumate – 2 Buc Pachet supa rata(spate, aripi, gat) – 1 Buc Jumari de rață – 200 cc Untura de rață – 200 cc Prepararea produsului începe odată cu plasarea comenzii dumneavoastră astfel produsul va ajunge la dumneavoastră proaspăt fără a fi congelat și fără sa se folosească alți conservanți decât sare, fum, și grasime de rață.

Produse:

Piept afumat Rață de Teișori

160 RON / kg

Piept afumat Rață de Teișori este un produs obținut din rațele crescute, la sol cu cereale și verdețuri, în ferma proprie din Teisori, Giurgiu.

Pregătit tradițional, doar cu sare și fum.

Pachet mixt afumat piept + pulpă

120 RON / kg

Piept afumat și pulpă Rață de Teișori este un produs obținut din rațele crescute, la sol cu cereale și verdețuri, în ferma proprie din Teișori, Giurgiu.

Pregătit tradițional, doar cu sare și fum.

 

Pachet supă de Rață de Teișori

20 RON / Buc 420 gr

Pachet supa Rață de Teișori este un produs obținut din rațele crescute, la sol cu cereale și verdețuri, în ferma proprie din Teisori, Giurgiu.

Conține: aripi, gât, spate de rață.

 

Ouă de rață

2 RON / 10 buc

Ouale sunt adunate din cuibar cu cel mult o zi inainte de livrare.

 

Pulpe afumate Rață de Teișori

110 RON / kg

Pulpe afumate Rață de Teișori este un produs obținut din rațele crescute, la sol cu cereale și verdețuri, în ferma proprie din Teisori, Giurgiu.

Pregătit tradițional, doar cu sare și fum.

 

Untură Rață de Teișori

10 RON / Buc 200 cc

Untura Rață de Teișori este un produs obținut din rațele crescute la sol cu cereale și verdețuri, în ferma proprie din Teisori, Giurgiu.

Pregătit tradițional se servește cu pâine și sare/boia, se adaugă la supa pentru un gust intens.

Pachet complet Rață de Teișori

200 RON / Buc 1300gr

Contact:

0744 371 485

Livrare gratuită

Zona de livrare: Bucuresti si Ilfov